Om oss

Vi møtte hverandre i ungdomstiden. Siden da har vi vært sammen, og i 2012 giftet vi oss. Jeg er 36 år, og mannen er 38 år. Vi ønsket å vente med barn til utdanning og bolig var på plass. Så dum kan man altså være;-) Nå er det jo selvfølgelig ingen garanti for at vi hadde fått barn om vi hadde startet tidligere. Vi startet prøvingen i 2010, da var vi 30 og 32 år.

Jeg ønsker og benytte denne bloggen til å skrive tanker og refleksjoner angående ufrivillig barnløshet. Jeg håper og kunne bidra til mer åpenhet og kunnskap omkring temaet, og at andre som sliter kan finne støtte i mine ord. 

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Oppdaget nettopp bloggen din. Blir alltid varm i hjertet når jeg leser andres tanker og følelser rundt ufrivillig barnløshet - som jeg kjenner meg så altfor godt igjen i. Jeg ønsker dere masse lykke til! Veien deres har vært forferdelig lang, og jeg håper inderlig det klaffer for dere nå. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar. Det er godt å dele synes jeg, og det hjelper å kunne skrive ned tanker og følelser. Om mine tanker kan gjøre at andre føler seg litt lettere til sinns, eller bare føle at man ikke er alene - så betyr det mye for meg.

   Slett